søndag den 16. januar 2011

Sim Golf er hyggeligt

Der er vel ingen som lige for tiden styrter rundt på de danske golfbaner. Nej vel? Så et rigtigt godt alternativ til det er SimGolf. Denne form for golf er mulig flere steder i landet, men vi har nu også fået et stort og dejligt SimGolf center i Odense.
I en stor og højloftet hal har nogle gode mennesker gjort det jeg har efterlyst siden jeg startede på golf for fem år siden: Lavet et indendørs golfanlæg under meget realistiske betingelser.
Du bruger dit eget udstyr eller lejer dig frem. I hvert fald skal du slå med rigtige golfkøller. Du kan varme op med at bruge en drivingrange, så svinget er klar til at gå ud på de mange bolfbaner der bydes på i de seks store full-size golfsimulatorer.
Du kan i Odense også spille på en "mikrogolfbane". Ganske lærerrigt og sværere end du tror.
I anlægget er også et lille opholdsområde, hvor du kan nyde spillernes anstrengelser mens du tvinger dig gennem en kop kaffe eller lidt mad og drikke.
Jeg har nu spillet et par gange og finder det både virkelighedstro og enormt hyggeligt, når du f.eks. slipper for at trave ned ad de 18 huller, men alligevel får alle udfordringerne på de mange forskellige baner. Så prøv det.
Fotoet er fra Odense anlægget.
Du kan se mere her

Ingen kommentarer: