tirsdag den 2. juni 2009

Forberedelse gør (ingen) mester

Jeg har før været inde på, at torsdagsherrene tager på en årlig udflugt. Igen i år gik turen til det sønderjyske område. Første dag på den pragtfulde bane Benniksgaard Golfklub og næste dag til den udfordrende Aabenrå Golfklub. Vi kalder turen for "Budweg Cup" - det sikre ligesom det seriøse islæt og den prestige, der følger med at vinde.

82 herre overnattede i Hotel des Nordens - som har en Fleegaard-butik i den ene gavl - hvilket var stærkt medvirkende til at gøre Aabenrå-banen ekstra udfordrende på dag to!


Men en sådan tur kræver naturligvis forberedelse. Og en skøn forårsdag havde jeg og min faste golfmakker Jan Pettersson taget en fridag og drog til Åbenrå for at afprøve forholdene. På fotoet har vi gennemlevet de 18 huller, hvor Jan - der har golf vandskræk - kom nogenlunde helskindet gennem banen. Undtagen naturligvis hul 10, hvor greenen befinder sig på en ø-lignende halvø.

Jeg tror nok, vi begge scorede i omkring 52 stablepoint
- tilsammen.

Og hvordan gik det så på selve Budweg Cuppen? - ikke meget bedre. Men det var en god tur, hyggeligt og udfordrende samt med et forrygende flot vejr.

Ingen kommentarer: