fredag den 12. oktober 2007

Er golf dyrt?

Det kan godt være lidt uoverskueligt at skulle igang med at spille golf. Det er heller ikke helt gratis at komme igang, især hvis man vil spille i klub. Indskud og det første års kontingent kan nemt løbe op på den forkerte side af 10.000 kroner.

Mange vælger derfor at starte med at spille pay-and-play. Det kan der skrives meget om. Set med mine øjne er det helt ok. Bare man kommer i gang. Men der er andre muligheder.

Billige klubber
Der er mulighed for at komme igang med golf i en klub relativt billigt. Der er klubber, som har medlemmer, der ikke spiller på klubbens golfanlæg til daglig. Langdistancemedlemskab er et af ordene, som bruges om denne for for medlemskab. Men der er også klubber, som har rendyrket denne form for medlemskab. En af dem er Fanø Vesterhavsbads Golfklub.

På Fanø- klubbens hjemmeside skriver de selv: "Udover at du spiller på Danmarks ældste golfbane og Danmarks eneste linksbane - så tilbyder vi også et af Danmarks billigste golfkontingenter - kun 1900 kr."

I udlandet
Men det kan gøre endnu billigere i udlandet. Problemet er nemlig, at det kræver medlemskab af en golfklub for at spille på baner under hovedforbundene på golfområdet. Herhjemme er det Dansk Golf Union. Man betaler så et såkaldt "gæstefee".

Men der er ingen, som siger, man skal være med i en dansk klub for at spille i Danmark. Hovedforbundene tillader spil hos hinanden. Så fidusen er, at du kan melde dig ind i f.eks. Sverige eller Tyskland.

Der er altså tusindvis af kroner at spare på medlemskabet, samt helt undgå at skulle betale indskud. Jeg har lagt et par link på siden, hvis du vil kigge nærmere på mulighederne.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

It's actually a great and helpful piece of information. I'm glad that you shared this helpful info
with us. Please keep us up to date like this.

Thank you for sharing.

Also visit my site ... コーチ 時計